PROJECTEN          WORKSHOPS / EVENEMENTEN          RECEPTEN          PERMACULTUUR          OVER MIJ          CONTACT

24 juni 2016

RABARBER


Ik sta in de keuken met 42 stengels rabarber in mijn handen. En weet van gekkigheid niet wat ik er mee aan moet.
Jam, chutney, curry, taart, ijs, limonade ...?!
Sinds februari ben ik namens Stichting Eetbaar Park Den Haag de gelukkige tuincoördinator van Permacultuurtuin Madestein, een permacultuurparadijs aan de rand van de stad. En nu dus ook de trotse doch enigszins ongeruste eigenaar van een giga opbrengst rabarber die ik eind februari aan de rand van de meidoornhaag heb 'bij' gepoot.
Wat het wordt? Geroosterde rabarber met sinaasappel en rozenwater, een overheerlijke rabarber aardbeien shrub, rabarberchutney met walnoten, en rabarber op een vanille kardemom siroop. Kan slechter, toch? ... LEES VERDER >>
Pin This