PROJECTEN          WORKSHOPS / EVENEMENTEN          RECEPTEN          PERMACULTUUR          OVER MIJ          CONTACT

PROJECTEN

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld is een tijdelijke permacultuur akker van 1200 m2 op een voormalig volkstuinencomplex aan de Noordweg in Den Haag, waar ik in ieder geval komend jaar groente en fruit zal verbouwen voor Lekkernassûh!
De stadsakker is onderdeel van een waanzinnig project, waarbij op het terrein van Proeftuin Erasmusveld naast de akker 5 Tiny Houses komen te staan, er plannen zijn voor een tijdelijke stadscamping, en er voldoende ruimte is voor tal van activiteiten ... LEES VERDER >>
................................................................................................................................................................................................
Permacultuurtuin Madestein

Permacultuurtuin Madestein is met zijn bescheiden oppervlakte van 800 m2 één van de oudste permacultuur tuinen van Nederland.
Begin 2016 werd ik namens Stichting Eetbaar Park Den Haag tuincoördinator van deze prachtige plek. Samen met een aantal fantastische vrijwilligers hebben we de tuin de afgelopen periode een flinke boost kunnen gegeven.
Ben of ken je iemand die het stokje over zou willen nemen? Stuur me een mailtje!
Je vindt de tuin achter de volkstuinen op het terrein van Pluk! Den Haag.
................................................................................................................................................................................................
Schoolplein de Elout 

Samen met Liane Lankreijer (Voedsel in het hart van de stad) en Mic Bijl (Windowfarms) start ik dit najaar met het vergroenen van het schoolplein van basisschool De Elout in Den Haag.

Voor de zomervakantie zijn we begonnen met het inventariseren van alle wensen en ideeën van leerlingen, leerkrachten, ouders, en buurtbewoners, om het kale schoolplein spannender, avontuurlijker, educatiever, en tegelijkertijd ook rustiger en vooral groener te maken! Groen om van te eten, om van te leren, groen om in te spelen en je in terug te trekken. Maar ook groen om warmte te reguleren en geluid te dempen. Een plek voor de school én voor de buurt.

Pin This