PERMACULTUUR PROJECTEN

Met veel passie werk ik aan diverse projecten, groot en klein. De ethiek en principes van de permacultuur staan hierbij altijd centraal. Ik ben praktisch ingesteld, creatief, en werk graag samen met anderen.
Heb jij ook wilde eetbare plannen voor je tuin, balkon, bedrijf of terrein? Ik kan je helpen bij het maken van een ontwerp
op maat, het opstellen van een beplantingsplan en begeleiden bij aanleg en onderhoud.
Neem gerust contact met me op om je ideeën te bespreken en te zien wat ik voor je kan betekenen!

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld is een tijdelijke permacultuur akker van 1500 m2 op een voormalig volkstuinencomplex aan de Noordweg in Den Haag, waar ik in ieder geval ook het komende jaar biologische groente en fruit zal verbouwen!
De stadsakker is onderdeel van een waanzinnig project, waarbij op het terrein van Proeftuin Erasmusveld naast de akker 5 Tiny Houses komen te staan, en er voldoende ruimte is voor diverse activiteiten en evenementen ... LEES VERDER >>
................................................................................................................................................................................................
Groen schoolplein de Elout 

Samen met Liane Lankreijer (Voedsel in het hart van de stad) en Mic Bijl (Windowfarms) ben ik vorig jaar zomer begonnen met het inventariseren van alle wensen en ideeën van leerlingen, leerkrachten, ouders, en buurtbewoners van basisschool De Elout in Den Haag,  om het kale schoolplein avontuurlijker, educatiever, maar vooral groener te maken!
Groen om van te eten, om van te leren en in te spelen, maar ook groen om warmte te reguleren en geluid te dempen. Een plek voor de school én voor de buurt.
... LEES VERDER >>

................................................................................................................................................................................................
Permacultuurtuin Madestein

Permacultuurtuin Madestein is met zijn bescheiden oppervlakte van 800 m2 één van de oudste permacultuur tuinen van Nederland.
Begin 2016 werd ik namens Stichting Eetbaar Park Den Haag tuincoördinator van deze prachtige plek. Samen met een aantal fantastische vrijwilligers hebben we de tuin een flinke boost weten te geven. Ben of ken je iemand die het stokje over zou willen nemen? Stuur me een mailtje!
Je vindt de tuin achter de volkstuinen op het terrein van Pluk! Den Haag. ... LEES VERDER >>


Pin This