Projecten

Met veel passie werk ik aan diverse projecten, grote en kleine. De ethiek en principes van de permacultuur staan hierbij altijd centraal. Ik ben praktisch ingesteld, creatief en werk graag samen met anderen.
Heb jij ook wilde eetbare plannen voor je tuin, balkon, bedrijf of terrein? Ik kan een ontwerp op maat voor je maken, een beplantingsplan opstellen, advies geven en begeleiding bieden bij aanleg en onderhoud.
Neem gerust contact met me op om je ideeën te bespreken en te zien wat ik voor je kan betekenen.

Though the problems of this world are increasingly complex, the solutions remain embarrassingly simple ~ Bill Mollison


Stadsakker Proeftuin Erasmusveld

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld is een tijdelijke permacultuur akker van 1500 m2 op een voormalig volkstuinencomplex aan de Noordweg in Den Haag, waar ik ook het komende seizoen biologische groente en fruit zal verbouwen.

Lees meer over de akker!


Groen Schoolplein de Elout

Samen met Mic Bijl en Liane Lankreijer ben ik eind zomer 2017 begonnen met het in kaart brengen van alle wensen en ideeën van leerlingen, leerkrachten, ouders, en buurtbewoners van basisschool De Elout in Den Haag.

De wens van directeur Natascha Nieuwenhuizen was glashelder: tegels eruit, groen erin!
Een groen schoolplein heeft veel te bieden: groen verbetert leerprestaties, vermindert pesten, fleurt de buurt op, reguleert warmte, dempt geluid en als kers op de taart, een groen schoolplein is educatief.

Lees meer over dit project!


Permacultuurtuin Madestein

Permacultuurtuin Madestein is met zijn bescheiden oppervlakte van 800 m2 één van de oudste permacultuur tuinen van Nederland.
Begin 2016 werd ik namens Stichting Eetbaar Park Den Haag tuincoördinator van deze prachtige plek.
Ben of ken je iemand die het stokje over zou willen nemen? Stuur me een bericht!
Je vindt de tuin achter de volkstuinen op het terrein van Pluk! Den Haag.

Meer Madestein!