Tuinadvies

Wil je een wildere tuin, een eetbare tuin of meer biodiversiteit in je tuin? Weet je niet hoe je van je balkon een klein paradijs kunt maken of zoek je naar een nieuwe aanpak en is permacultuur nieuw voor je? Wil je weten hoe je microklimaatjes kunt creëren, je bodem verbetert of hoe je meer insecten naar je tuin lokt?
Boek dan een één op één sessie om samen naar alle (eetbare) mogelijkheden te kijken die jouw tuin, balkon of buitenplek je biedt!
Ik geef je een inkijkje in de werk- en denkwijze van de permacultuur en op basis van jouw wensen en ideeën maken we samen een eerste ontwerp.

Permacultuur betekent systeemdenken. Niets staat op zichzelf. Door met de natuur mee te werken kun je evenwichtige ecosystemen creëren, waarin alle elementen met elkaar samenwerken en verbonden zijn. De nadruk ligt op biodiversiteit, het gebruik van natuurlijke materialen en bronnen en de zorg voor de bodem.

Praktische informatie
Een sessie duurt ongeveer 3 uur, de kosten bedragen 85 euro excl BTW.
Voor ik bij je langskom, krijg je van mij een mailtje met een inventarisatielijst, zodat we samen maximaal gebruik kunnen maken van de tijd.

The soil is the great connector of our lives, the source and destination of all ~ Wendell Berry