Geroosterde Rabarber

24 juni 2016

geroosterde rabarber
Deze geroosterde rabarber met rozenwater en sinaasappel is heerlijk in combinatie met (plantaardige) yoghurt. Een tikje zoet en een beetje wrang.

ingrediënten : 
350 gram rabarber
sap en schil van 1 sinaasappel
1 à 2 eetl honing
2 theel rozenwater

Was de rabarber en snijd de stengels in flinke stukken. Schraap dunne slierten van je sinaasappel, en pers hem uit. Mix alle ingrediënten, en laat het mengsel tenminste 1 uur afgedekt staan.
Verwarm je oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet de rabarber met het sap op je plaat. Rooster de rabarber 20 à 25 minuten tot hij bruin begint te kleuren, lekker zacht is, en de siroop mooi ingedikt.
Heerlijk met kokosyoghurt!

Dit Vind Je Misschien Ook Leuk

Geen Reacties

Laat hier een berichtje achter