Projecten

Met veel passie werk ik aan diverse stadslandbouwprojecten in en om Den Haag. Van idee en ontwerp tot uitvoering en begeleiding. Ik ben praktisch ingesteld, creatief en werk graag samen met anderen.
Heb jij ook wilde eetbare plannen voor je tuin, bedrijf of terrein? Neem gerust contact met me op om je ideeën te bespreken en te zien wat ik voor je kan betekenen.

Though the problems of this world are increasingly complex, the solutions remain embarrassingly simple ~ Bill Mollison


Groene Matties

In augustus 2020 ben ik gestart als projectleider van het Regio Deal project Groene Matties in Den Haag Zuidwest. Door middel van verbindende groenprojecten werkt Groene Matties in kleine (en soms hele grote!) stappen aan een actieve, gezonde en trotse buurt.

Lees meer over dit project!


Stadsakker Proeftuin Erasmusveld

Stadsakker Proeftuin Erasmusveld is een tijdelijke permacultuur akker van 1500 m2 op een voormalig volkstuinencomplex aan de Noordweg in Den Haag, waar ik van begin 2017 tot eind zomer 2019 biologische groente en fruit heb verbouwd.

Lees meer over de stadsakker!


groen schoolplein

Groen Schoolplein de Elout

Samen met Mic Bijl en Liane Lankreijer ben ik eind zomer 2017 begonnen met het in kaart brengen van alle wensen en ideeën van leerlingen, leerkrachten, ouders, en buurtbewoners van basisschool De Elout in Den Haag.

De wens van directeur Natascha Nieuwenhuizen was glashelder: tegels eruit, groen erin!
Een groen schoolplein heeft veel te bieden: groen verbetert leerprestaties, vermindert pesten, fleurt de buurt op, reguleert warmte, dempt geluid en als kers op de taart, een groen schoolplein is educatief.

Lees meer over dit project!


Permacultuurtuin Madestein

Permacultuurtuin Madestein is met zijn bescheiden oppervlakte van 800 m2 één van de oudste permacultuur tuinen van Nederland. Van begin 2016 tot eind 2018 was ik namens Stichting Eetbaar Park Den Haag tuincoördinator van deze prachtige plek.
Je vindt de tuin achter de volkstuinen op het terrein van Pluk! Den Haag.

Meer Madestein!